Show simple item record

dc.contributor.authorVerheij RA
dc.contributor.authorBoven PF van
dc.contributor.authorKosterman F
dc.date.accessioned2012-12-12T14:43:35Z
dc.date.available2012-12-12T14:43:35Z
dc.date.issued2001-11-22
dc.identifier270556001
dc.identifier.isbn90-313-3756-0
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/256846
dc.descriptionBestellen bij uitgeverij Bohn Stafleu Van Loghum / Available at publishers Bohn Stafleu Van Loghumnl
dc.description.abstractIn welke mate zijn er regionale verschillen in de aansluiting tussen vraag en aanbod in de ouder- en kindzorg? Dat is de centrale vraag van het rapport "OKZ binnen bereik?" Met behulp van geografische kaarten is gekeken naar regionale verschillen in de spreiding van consultatiebureaus, de inzet van menskracht en de toedeling van financiele middelen in de ouder- en kindzorg. Het onderzoek laat onder andere zien dat het aantal consultatiebureaus in Nederland in de periode 1998-2000 met 4% is gedaald, maar ons land kent nog steeds een dicht net van consultatiebureaus. Een belangrijke aanbeveling geldt de verbetering van de informatievoorziening in de ouder- en kindzorg in het algemeen. Bijvoorbeeld regionale verschillen in het feitelijk gebruik van ouder- en kindzorg zijn op dit moment niet na te gaan. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van VWS.
dc.description.abstractTo what extent do regional variations in supply match regional variations in demand in mother and child care? That is the question addressed in this report. Regional differences in physical accessibility of mother and child care, manpower and financial resources are examined by means of geographic maps.
dc.description.sponsorshipVWS
dc.formatapplication/pdf
dc.format.extent60 p
dc.format.extent5815 kb
dc.language.isonl
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 270556001
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/270556001.html
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/270556001.pdf
dc.subject02nl
dc.subjectconsultatiebureaunl
dc.subjectjeugdgezondheidszorgnl
dc.subjectouder en kindzorgnl
dc.subjectthuiszorgnl
dc.subjectggd-ennl
dc.subjecttoegankelijkheidnl
dc.subjectregionale verschillennl
dc.subjectbereikbaarheidnl
dc.titleOKZ binnen bereik? De toegankelijkheid van ouder- en kindzorg in geografisch perspectiefnl
dc.title.alternativeAccessibility of mother and child care from a geographic perspectiveen
dc.typeReport
dc.contributor.departmentVTV
dc.date.updated2012-12-12T14:43:36Z
html.description.abstractIn welke mate zijn er regionale verschillen in de aansluiting tussen vraag en aanbod in de ouder- en kindzorg? Dat is de centrale vraag van het rapport "OKZ binnen bereik?" Met behulp van geografische kaarten is gekeken naar regionale verschillen in de spreiding van consultatiebureaus, de inzet van menskracht en de toedeling van financiele middelen in de ouder- en kindzorg. Het onderzoek laat onder andere zien dat het aantal consultatiebureaus in Nederland in de periode 1998-2000 met 4% is gedaald, maar ons land kent nog steeds een dicht net van consultatiebureaus. Een belangrijke aanbeveling geldt de verbetering van de informatievoorziening in de ouder- en kindzorg in het algemeen. Bijvoorbeeld regionale verschillen in het feitelijk gebruik van ouder- en kindzorg zijn op dit moment niet na te gaan. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van VWS.
html.description.abstractTo what extent do regional variations in supply match regional variations in demand in mother and child care? That is the question addressed in this report. Regional differences in physical accessibility of mother and child care, manpower and financial resources are examined by means of geographic maps.


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record