Show simple item record

dc.contributor.authorMesters-Bakhuis
dc.contributor.authorH.
dc.date.accessioned2012-12-12T17:42:28Z
dc.date.available2012-12-12T17:42:28Z
dc.date.issued1985-05-31
dc.identifier840344001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/258841
dc.description.abstractDit rapport behandelt een toepassing van de Kozeny-Carman vergelijking waarmee doorlatendheden kunnen worden geschat aan geroerde grondmonsters. Om toepassing van deze methode te vergemakkelijken is een computerprogramma geschreven, waarin ook zeefanalyses kunnen worden verwerkt. Tevens zijn enige varianten op de methode gemaakt en in het computerprogramma verwerkt, waardoor de methode ook bij hoge grind- en schelpengehaltes kan worden gehanteerd. Toetsing van de methode aan de hand van de k-bepalingen aan ongestoorde monsters in het laboratorium en veldmetingen zal in een volgend rapport worden gerealiseerd.
dc.description.abstractAbstract not available
dc.description.sponsorshipDGMH/D
dc.format.extent0 p
dc.language.isonl
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 840344001
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/840344001.html
dc.subjectdoorlatendheidnl
dc.subjectzeefanalysenl
dc.subjectkorrelgrootte-analysenl
dc.subjectmh;nl
dc.titlek-Waarde schatting aan geroerde grondmonsters in het Overijsselse Vecht-gebiednl
dc.title.alternativeEstimation of hydrolic conductivity for soil samples in the area of the river "Overijsselse Vecht" (The Netherlands)en
dc.typeReport
dc.date.updated2012-12-12T17:42:28Z
html.description.abstractDit rapport behandelt een toepassing van de Kozeny-Carman vergelijking waarmee doorlatendheden kunnen worden geschat aan geroerde grondmonsters. Om toepassing van deze methode te vergemakkelijken is een computerprogramma geschreven, waarin ook zeefanalyses kunnen worden verwerkt. Tevens zijn enige varianten op de methode gemaakt en in het computerprogramma verwerkt, waardoor de methode ook bij hoge grind- en schelpengehaltes kan worden gehanteerd. Toetsing van de methode aan de hand van de k-bepalingen aan ongestoorde monsters in het laboratorium en veldmetingen zal in een volgend rapport worden gerealiseerd.
html.description.abstractAbstract not available


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record