Show simple item record

dc.contributor.authorBeugelink GP
dc.date.accessioned2012-12-12T18:27:12Z
dc.date.available2012-12-12T18:27:12Z
dc.date.issued1987-05-31
dc.identifier728618001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/259333
dc.description.abstractIn het ruwe water van het pompstation Noordbargeres (Dr) is de stof dichloorpropaan aangetroffen. Deze stof komt voor in het in de aardappelteelt gebruikte grondontsmettingsmiddel DD. M.b.v. de Kriging-interpolatietechniek zijn voor een aantal jaren isohypsenbeelden berekend op basis waarvan een langjarig gemiddeld intrekgebied voor het P.S. Noordbargeres is vastgesteld. In het intrekgebied zijn de verblijftijden van waterdeeltjes vanaf maaiveld tot aan de pompputten berekend. Met gebruikmaking van een door het KIWA uitgevoerde inventarisatie van het stofgebruik in het intrekgebied is vervolgens berekend welke concentraties dichloorpropaan in de toekomst in het opgepompte grondwater te verwachten zijn.
dc.description.abstractAbstract not available
dc.description.sponsorshipHIMH / Trouwborst T
dc.format.extent0 p
dc.language.isonl
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 728618001
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/728618001.html
dc.subjectisohypsennl
dc.subjectverblijftijdennl
dc.subjectintrekgebiednl
dc.subjectstroombanen; grondwaterverontreinigingnl
dc.subjectddnl
dc.subjectmhnl
dc.titleToekomstige concentraties dichloorpropaan in het ruwe water van het pompstation Noordbargeres (Dr.)nl
dc.title.alternativeFuture concentrations of dichloropropane in the raw water of the pumpingstation Noordbargeres (Dr.)en
dc.typeReport
dc.date.updated2012-12-12T18:27:13Z
html.description.abstractIn het ruwe water van het pompstation Noordbargeres (Dr) is de stof dichloorpropaan aangetroffen. Deze stof komt voor in het in de aardappelteelt gebruikte grondontsmettingsmiddel DD. M.b.v. de Kriging-interpolatietechniek zijn voor een aantal jaren isohypsenbeelden berekend op basis waarvan een langjarig gemiddeld intrekgebied voor het P.S. Noordbargeres is vastgesteld. In het intrekgebied zijn de verblijftijden van waterdeeltjes vanaf maaiveld tot aan de pompputten berekend. Met gebruikmaking van een door het KIWA uitgevoerde inventarisatie van het stofgebruik in het intrekgebied is vervolgens berekend welke concentraties dichloorpropaan in de toekomst in het opgepompte grondwater te verwachten zijn.
html.description.abstractAbstract not available


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record