Show simple item record

dc.contributor.authorAnsems, A
dc.contributor.authorEsmeijer, F
dc.contributor.authorvan de Made, G
dc.contributor.authorMeiling, K
dc.date.accessioned2012-12-12T19:31:23Z
dc.date.available2012-12-12T19:31:23Z
dc.date.issued1984-08-31
dc.identifier841101002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/260061
dc.description.abstractTNO-MT heeft in opdracht van het RIVM/LAE een scheidingsinstallatie (pilot-plantschaal ; capaciteit ca. 1 ton/h) ontworpen, gebouwd en beproefd met als doel het scheiden van separaat ingezamelde mengsels (met behulp van een in 2 vakken verdeelde minicontainer = duobak) in de desbetreffende componenten. Voor het scheidingsonderzoek wordt in Woerden het mengsel - papier, glas, blik - en in Amersfoort het mengsel - kunststoffen, glas, blik - separaat van het overige huishoudelijke afval ingezameld. Op basis van reeds gedeeltelijk aanwezige apparatuur en voorzieningen voaor de aan- en afvoer van materialen is op het TNO-complex Apeldoorn een scheidingssysteem opgebouwd met de volgende apparaten: -stijgzifter: afscheiding licht papier of kunststof ; -bovenbandmagneet: afscheiding blik; -dwarszifter: afscheiding van glas en zwaar papier of kunststof.
dc.description.abstractAbstract not available
dc.description.sponsorshipRIVM;
dc.format.extent0 p
dc.language.isonl
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 841101002
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/841101002.html
dc.subjectduobaknl
dc.subjectscheidingsinstallatie;l gescheiden iznamelingnl
dc.subjecthergebruik; huishoudelijk afval;nl
dc.titleOntwerp "Duobak"-Scheidingsinstallatie. Fase 1: Onderzoek met de installatie ontworpen op basis van het vooronderzoeknl
dc.typeReport
dc.date.updated2012-12-12T19:31:24Z
html.description.abstractTNO-MT heeft in opdracht van het RIVM/LAE een scheidingsinstallatie (pilot-plantschaal ; capaciteit ca. 1 ton/h) ontworpen, gebouwd en beproefd met als doel het scheiden van separaat ingezamelde mengsels (met behulp van een in 2 vakken verdeelde minicontainer = duobak) in de desbetreffende componenten. Voor het scheidingsonderzoek wordt in Woerden het mengsel - papier, glas, blik - en in Amersfoort het mengsel - kunststoffen, glas, blik - separaat van het overige huishoudelijke afval ingezameld. Op basis van reeds gedeeltelijk aanwezige apparatuur en voorzieningen voaor de aan- en afvoer van materialen is op het TNO-complex Apeldoorn een scheidingssysteem opgebouwd met de volgende apparaten: -stijgzifter: afscheiding licht papier of kunststof ; -bovenbandmagneet: afscheiding blik; -dwarszifter: afscheiding van glas en zwaar papier of kunststof.
html.description.abstractAbstract not available


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record