Show simple item record

dc.contributor.authorHassanizadeh SM
dc.date.accessioned2012-12-12T20:14:37Z
dc.date.available2012-12-12T20:14:37Z
dc.date.issued1987-09-30
dc.identifier728514003
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/260350
dc.description.abstractDit is de tekst van een aantal lezingen die door de auteur zijn gegeven bij de afdeling civiele techniek van de Universiteit van Notre Dame te Indiana, U.S.A. Uitgangspunten en principes die ten grondslag liggen aan de beschrijving van de continue poreuze media worden gepresenteerd en bediscussieerd. Dit rapport bestaat uit twee delen. In deel I worden de behoudswetten en constitutieve vergelijking voor enkelfasige materialen behandeld. De tweede hoofdwet van de thermodynamica is gebruikt om restricties aan de constitutieve vergelijkingen op te leggen. In deel II is dezelfde methode gebruikt om de basisvergelijkingen te verkrijgen, die de transport-processen in poreuze media beschrijven.
dc.description.abstractAbstract not available
dc.description.sponsorshipDGMH-S/ Cornelissen H EZ/Korthof RM EG/Come B RIVM
dc.format.extent0 p
dc.language.isoen
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 728514003
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/728514003.html
dc.subjectbehoudswettennl
dc.subjectmilieuhygienenl
dc.subjectconstitutieve vergelijkingennl
dc.subjectmhnl
dc.titleContinuum description of thermodynamic processes in porous media: Fundament als and Applicationsen
dc.title.alternativeContinue mechanaica beschrijving van de thermodynamica van processen in poreuze media: Fundamenten en Toepassingennl
dc.typeReport
dc.date.updated2012-12-12T20:14:37Z
html.description.abstractDit is de tekst van een aantal lezingen die door de auteur zijn gegeven bij de afdeling civiele techniek van de Universiteit van Notre Dame te Indiana, U.S.A. Uitgangspunten en principes die ten grondslag liggen aan de beschrijving van de continue poreuze media worden gepresenteerd en bediscussieerd. Dit rapport bestaat uit twee delen. In deel I worden de behoudswetten en constitutieve vergelijking voor enkelfasige materialen behandeld. De tweede hoofdwet van de thermodynamica is gebruikt om restricties aan de constitutieve vergelijkingen op te leggen. In deel II is dezelfde methode gebruikt om de basisvergelijkingen te verkrijgen, die de transport-processen in poreuze media beschrijven.
html.description.abstractAbstract not available


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record