Show simple item record

dc.contributor.authorHelling
dc.contributor.authorJ.
dc.contributor.authorAsten
dc.contributor.authorJ.van
dc.contributor.authorDorpema
dc.contributor.authorJ.W.
dc.date.accessioned2012-12-12T21:57:35Z
dc.date.available2012-12-12T21:57:35Z
dc.date.issued1984-09-24
dc.identifier917901043
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/261239
dc.description.abstractTijdens de controle d.d. 840209 is het volgende geconstateerd. - Het sterilisatieproces voldoet in het geheel niet aan de norm. Dit is te wijten aan de slechte stoompenetratie in de voerblikken. - De temperatuurregistratie-apparatuur is gebrekkig en vertoont een afwijking van -10 graden C. De drukmeter wijst 0.2 atm te veel aan en bovendien wordt de druk niet geregistreerd. - Het beluchtingsfilter van de sterilisator is zeer oud en verfrommeld. Het dient zeer nodig te worden vervangen. Tevens is het noodzakelijk dat dit wordt opgenomen in het periodieke onderhoud. - Doordat de sterilisator met de hand wordt bediend, is de kans op een fout in de procesvoering aanwezig. Door de gebrekkige registratie-apparatuur is de kans dat deze fout wordt ontdekt, gering. Eveneens is een goed bedieningsvoorschrift voor de sterilisator niet aanwezig.
dc.description.abstractAbstract not available
dc.description.sponsorshipRIVM
dc.format.extent0 p
dc.language.isonl
dc.relation.ispartofRIVM Rapport 917901043
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/917901043.html
dc.subjectvgz;nl
dc.titleVerslag van het onderzoek naar de sterilisatieprocessen, zoals uitgevoerd in de Afdeling Proefdiervoorzieningnl
dc.title.alternativeReport on the examination of the desinfection processes as performed by "Afdeling Proefdiervoorziening"en
dc.typeReport
dc.date.updated2012-12-12T21:57:35Z
html.description.abstractTijdens de controle d.d. 840209 is het volgende geconstateerd. - Het sterilisatieproces voldoet in het geheel niet aan de norm. Dit is te wijten aan de slechte stoompenetratie in de voerblikken. - De temperatuurregistratie-apparatuur is gebrekkig en vertoont een afwijking van -10 graden C. De drukmeter wijst 0.2 atm te veel aan en bovendien wordt de druk niet geregistreerd. - Het beluchtingsfilter van de sterilisator is zeer oud en verfrommeld. Het dient zeer nodig te worden vervangen. Tevens is het noodzakelijk dat dit wordt opgenomen in het periodieke onderhoud. - Doordat de sterilisator met de hand wordt bediend, is de kans op een fout in de procesvoering aanwezig. Door de gebrekkige registratie-apparatuur is de kans dat deze fout wordt ontdekt, gering. Eveneens is een goed bedieningsvoorschrift voor de sterilisator niet aanwezig.
html.description.abstractAbstract not available


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record