Show simple item record

dc.contributor.authorOsthoff A
dc.contributor.authorSwart RJ
dc.date.accessioned2007-02-23T15:31:46Z
dc.date.available2007-02-23T15:31:46Z
dc.date.issued2004-01-22en_US
dc.identifier482550002en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/8937
dc.description.abstractAfter the completion of IPCC's Third Assessment Report, Working Group III on Mitigation embarked upon an outreach programme to disseminate the IPCC assessments in developing countries and countries with economies in transition, in particular the Working Group III assessments on climate change mitigation, technology transfer and emissions scenarios. The report confirms the importance of such outreach activities in countries in which the reports are much less accessible than in OECD countries. The activities also provide experience to improve future reports by better addressing priority concerns and local characteristics in developing countries and economies in transition. Climate change being a global problem, this is a very important issue.
dc.description.abstractNa het voltooien van het IPCC's Derde Assessment Rapport, begon IPCC's Werkgroep 3, belast met onderzoek naar mogelijkheden om het klimaatprobleem aan te pakken (mitigatie), een verspreidings programma van IPCC's bevindingen in ontwikkelingslanden en in landen met een transitie economie. Hierbij ging het hoofdzakelijk om communicatie van studies van werkgroep 3 over mitigatie van klimaat veranderingen, overdracht van technologien en emissie scenario's. Het rapport bevestigt het belang van deze communicatie-activiteiten in landen waar de rapporten veel minder toegankelijk zijn dan in OECD landen. Klimaatverandering is een mondiaal probleem is. Het is belangrijk om de kennis van wetenschappelijke experts, beleidsmakers en andere belanghebbenden in deze landen te verbeteren en de implicaties voor de lokale situatie te evalueren.
dc.format.extent150000 bytesen_US
dc.format.extent1586429 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoenen_US
dc.publisherRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVMen_US
dc.relation.ispartofseriesRIVM rapport 482550002en_US
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/482550002.htmlen_US
dc.subject.otherclimatic changesen
dc.subject.othergreenhouse gasesen
dc.subject.otheremissionen
dc.subject.otherdeveloping countriesen
dc.subject.othercommunicationen
dc.subject.othercooperationen
dc.subject.othereconomics in transitionen
dc.subject.otheroutreachen
dc.subject.otherklimaatveranderingnl
dc.subject.otherbroeikasgassennl
dc.subject.otheremissiesnl
dc.subject.otherontwikkelingslandennl
dc.subject.othercommunicatienl
dc.subject.othersamenwerkingnl
dc.titleOutreach of IPCC findings in developing countries: lessons learneden_US
dc.title.alternativeVerbreiding van IPCC's bevindingen in ontwikkelingslanden: wat hebben we geleerden_US
dc.typeReport
dc.contributor.departmentKMDen_US
refterms.dateFOA2018-12-18T15:57:55Z
html.description.abstractAfter the completion of IPCC's Third Assessment Report, Working Group III on Mitigation embarked upon an outreach programme to disseminate the IPCC assessments in developing countries and countries with economies in transition, in particular the Working Group III assessments on climate change mitigation, technology transfer and emissions scenarios. The report confirms the importance of such outreach activities in countries in which the reports are much less accessible than in OECD countries. The activities also provide experience to improve future reports by better addressing priority concerns and local characteristics in developing countries and economies in transition. Climate change being a global problem, this is a very important issue.
html.description.abstractNa het voltooien van het IPCC's Derde Assessment Rapport, begon IPCC's Werkgroep 3, belast met onderzoek naar mogelijkheden om het klimaatprobleem aan te pakken (mitigatie), een verspreidings programma van IPCC's bevindingen in ontwikkelingslanden en in landen met een transitie economie. Hierbij ging het hoofdzakelijk om communicatie van studies van werkgroep 3 over mitigatie van klimaat veranderingen, overdracht van technologien en emissie scenario's. Het rapport bevestigt het belang van deze communicatie-activiteiten in landen waar de rapporten veel minder toegankelijk zijn dan in OECD landen. Klimaatverandering is een mondiaal probleem is. Het is belangrijk om de kennis van wetenschappelijke experts, beleidsmakers en andere belanghebbenden in deze landen te verbeteren en de implicaties voor de lokale situatie te evalueren.


Files in this item

Thumbnail
Name:
482550002.pdf
Size:
1.512Mb
Format:
PDF

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record