Show simple item record

dc.date.accessioned2007-02-26T16:03:58Z
dc.date.available2007-02-26T16:03:58Z
dc.date.issued2002-05-23en_US
dc.identifier609021021en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10029/9240
dc.description.abstractThe investigation was carried out because of a possible relationship between the exposure to the waste and health problems of a worker. The result of the investigation is a list of chemicals which have been identified on the basis of the documentation on the waste and the estimated quantities at which they were present in the dump. The report also presents the uncertainties in the outcome of the investigations.
dc.description.abstractOp verzoek van VROM heeft het RIVM, in samenwerking met de VROM-Inspectie, de VROM-Accountantsdienst, de Provincie Zuid-Holland en de Arbeidsinspectie, een onderzoek uitgevoerd naar de samenstelling van het chemisch afval in de C2-deponie van de Afvalverwerking Rijnmond Chemie C.V. Aanleiding tot het onderzoek was de mogelijke relatie tussen de blootstelling aan dit afval en de ziekte van een shovelmachinist die in de deponie werkzaam is geweest.
dc.format.extent125000 bytesen_US
dc.format.extent127009 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonlen_US
dc.publisherRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVMen_US
dc.relation.ispartofseriesRIVM Rapport 609021021en_US
dc.relation.urlhttp://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/609021021.htmlen_US
dc.subject.otherwasteen
dc.subject.otherchemicalen
dc.subject.otherhealthen
dc.subject.otherafvalnl
dc.subject.otherchemischnl
dc.subject.othergezondheidsproblemennl
dc.titleBevindingen Onderzoekteam AVR/Van Rijn-Veldhuisenen_US
dc.title.alternative-en_US
dc.typeReport
dc.contributor.departmentCSRen_US
refterms.dateFOA2018-12-18T16:44:34Z
html.description.abstractThe investigation was carried out because of a possible relationship between the exposure to the waste and health problems of a worker. The result of the investigation is a list of chemicals which have been identified on the basis of the documentation on the waste and the estimated quantities at which they were present in the dump. The report also presents the uncertainties in the outcome of the investigations.
html.description.abstractOp verzoek van VROM heeft het RIVM, in samenwerking met de VROM-Inspectie, de VROM-Accountantsdienst, de Provincie Zuid-Holland en de Arbeidsinspectie, een onderzoek uitgevoerd naar de samenstelling van het chemisch afval in de C2-deponie van de Afvalverwerking Rijnmond Chemie C.V. Aanleiding tot het onderzoek was de mogelijke relatie tussen de blootstelling aan dit afval en de ziekte van een shovelmachinist die in de deponie werkzaam is geweest.


Files in this item

Thumbnail
Name:
609021021.pdf
Size:
124.0Kb
Format:
PDF

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record